Η σύνθεση Kimbo Superior αποτελείται τόσο από προσεκτικά επιλεγμένες ποικιλίες κόκκων Arabica (70%), όσο και από πολύ υψηλής ποιότητας κόκκους Robusta (30%). Χάρη σε αυτόν τον μοναδικό συνδυασμό, ο καφές Kimbo Superior χαρακτηρίζεται από έντονη γεύση και ξεχωριστό άρωμα, καθιστώντας τον ιδανικό για την παρασκευή κλασικού ιταλικού εσπρέσο, καθώς και για εξαιρετικά ροφήματα γάλακτος με αρκετά έντονη γεύση, όπως ο καπουτσίνο ή όλες οι ποικιλίες latte. Το μεγάλο αποκορύφωμα του πεμπτουσίας του καφέ Kimbo Superior είναι η όμορφη, παχύρρευστη κρέμα που δημιουργεί στο φλιτζάνι.